Produkty

Recenze a hodnocení produktů

Seznam recenzí:

[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední
Pořadí:   Den publikování    Název produktu    Výrobce    Autor    Kategorie 
Hughes and Kettner - Warp 7 Factor26.2.2006 Hughes and Kettner - Warp 7 Factor ( Efekty)
HK nabízí svým příznivcům hned několik krabiček, přičemž mnoho z nich využívá elektronek. Warp Factor je trochu z jiného soudku. Je to zkreslovač založený na polovodičových součástkách a jeho určení je mířeno do oblasti sedmi-strunných, baritonových a vůbec - podladěných kytar.
Infernal
Hughes and Kettner - Warp 21211.1.2006 Hughes and Kettner - Warp 212 ( Zesilovače)
Dvoukanálové kombo určené především pro podladěné kytary a sedmistrunky.
Infernal
Vox - VR30 reverb18.11.2007 Vox - VR30 reverb ( Zesilovače)
Když se mi do rukou dostalo tohle kombo, mihla se mi v hlavě jména Brian May a Beatles, která jsou s touto značkou spjata. Zároveň jsem si představil lampové vintage aparáty, což však byla chyba. VR30 je totiž z trochu jiného těsta.
Jiří Polášek
VH Relief - VHR-B13.1.2006 VH Relief - VHR-B1 ( Efekty)
Náhoda mi dopomohla k setkání s Vaškem Hudečkem v doprovodu Rudyho právě ve chvíli, kdy předváděl svůj výrobek ve Frýdecko-Místecké prodejně hudebních nástrojů Malina. Drze jsem se vetřel do hloučku a jelikož mě zvuk zaujal, domluvil jsem si zapůjčení VHR-B1 k recenzi.
Kamzi
Line 6 - Uber Metal (Tonecore série)30.12.2006 Line 6 - Uber Metal (Tonecore série) ( Efekty)
Zkreslovací krabička a chorus z ToneCore řady...
Jiří Polášek
ESH - Twin Fifty14.7.2010 ESH - Twin Fifty ( Zesilovače)
Jistě jste v poslední době zaznamenali, že cena některých lampových aparátů klesla na velmi přijatelnou mez. Místo třiceti, čtyřiceti tisíc se tu vyrojilo hned několik aparátů, které se vešly do dvaceti tisíc s skoro atakovaly desetitisícovou hranici. Ani Jim Marshall však neztrácí čas a reaguje na požadavky trhu novou sérií, ve které najdete celolampové aparáty za velmi přijatelné ceny.
Jiří Polášek
Hughes and Kettner - Triamp MKII26.11.2005 Hughes and Kettner - Triamp MKII ( Zesilovače)
Lampový troj-zesilovač v nejvyšší třídě s plnou výbavou...
Infernal
Hardwire - TL-2 Metal distortion16.10.2010 Hardwire - TL-2 Metal distortion ( Efekty)
Digitech již delší dobu produkuje nejen digitální podlahové procesory, ale také „klasické“ kytarové krabičky. Jejich nejpropracovanější řada už ale ani primárně nenese logo Digitechu, ale název Hardwire. Přesto se jedná o stále stejného výrobce, jak se můžete přesvědčit třeba na spodním štítku krabičky.
Jiří Polášek
Widara - Theremin - distant voices6.4.2013 Widara - Theremin - distant voices ( Efekty)
Zjednodušená verze thereminu od Widara effects
Jiří Polášek
Digitech - The Weapon (artist série)31.12.2006 Digitech - The Weapon (artist série) ( Efekty)
Na vývoji této krabice se aktivně podílel kytarista Disturbed - Dan Donegan. S jeho pomocí vložili inženýři Digitechu do krabičky několik charakteristických zvuků, které by vám při poslechu písní Disturbed neměly uniknout...
Jiří Polášek
Carvin - SX2009.1.2007 Carvin - SX200 ( Zesilovače)
Člověk je většinou zvyklý na to, že výrobci se snaží svoje zboží alespoň malinko přecenit a vychválit. Co se týče výkonu hudebních aparatur, tam to platí také, ne-li ještě ve větší míře. Už jsme si na to časem zvykli, proto člověka příjemně překvapí, pokud zjistí, že parametry udávané výrobcem souhlasí nebo jsou ještě lepší.
Jiří Polášek
Fokus-H - Strat S-S-H Trd22.11.2009 Fokus-H - Strat S-S-H Trd ( Kytary elektrické)
Všechno je jednou poprvé a tak i já po několika letech testování držím v ruce Stratocastera. Po všech těch testech BCRich, Jackson, Moser a podobných extravagantních kytar, nebo alespoň různých superstratů, mám před sebou model, který pan Fender vymyslel už někdy před šedesáti lety a vymyslel ho tak dobře, že se stále vyrábějí nejen původní modely, ale zároveň celý kytarový svět stále kopíruje to, co již bylo jednou tak geniálně vymyšleno.
Jiří Polášek
BBE Sound - Sonic Stomp21.5.2010 BBE Sound - Sonic Stomp ( Efekty)
Sonic Maximizer patří do zvláštní kategorie (nejen kytarových) efektů. Jeho úkolem není ani zkreslení, ani modulace ani dozvuk. Zjednodušeně : maximizér pracuje s dynamikou a s frekvencemi. Obecně se dá říct, že původní signál zvýrazní a pocitově především „oživí“.
Jiří Polášek
Digitech - RP5013.1.2007 Digitech - RP50 ( Efekty)
To, že při konstruování efektů je důležitá jasná koncepce jsou si jistě dobře vědomi u DigiTechu. Je to vidět na řadě efektů s označením RP. Zatímco základ zůstává stejný, mění se ovládací prvky a funkčnost přístroje je ovlivněna zaměřením na konkrétní skupinu kytaristů, u kterých je předpoklad, že si efekt pořídí.
Jiří Polášek
BSM - RM Ambassador18.11.2007 BSM - RM Ambassador ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Boss - PW-1026.12.2006 Boss - PW-10 ( Efekty)
Vymyslet dneska nějaký opravdu originální doplněk pro elektrickou kytaru je nemožné. Myslel jsem si to dlouho, ale firma Boss mě přesvědčila o opaku. Její „virtuální kvákadlo" PW-10 využívající firemní modelingové technologie COSM, totiž nemá mezi produkty ostatních firem obdoby, a to ať už to beru po stránce zvukové, nebo po stránce celkové koncepce.
Jiří Polášek
Bayger effects - PS 6 switch system8.5.2010 Bayger effects - PS 6 switch system ( Efekty)
Už jste si někdy řekli „ty vole, přesně tohle jsem potřeboval“? Určitě ano. Člověk buď hledá nějakou primitivní drobnost nebo složité řešení a mnohdy prostě ne a ne narazit na výrobek, který by velmi jednoduše splňoval jeho představy. A pak najednou to přijde... Po spoustě času stráveném hledáním objevíte přesně to, co už tak dlouho potřebuje a marně hledáte.
Jiří Polášek
Line 6 - POD XT PRO28.12.2006 Line 6 - POD XT PRO ( Efekty)
Ze sixlajní linky už sjela třetí generace z rodinky PODů. Po PODu 1 a 2 je tu POD XT.
Jiří Polášek
Line 6 - POD PRO18.11.2007 Line 6 - POD PRO ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Fulltone - OCD11.5.2010 Fulltone - OCD ( Efekty)
Malá roztomilá krabička, kterou si krásně dovedu představit jako důležitou součást pedalboardu – to je overdrive/distortion od Michaela Fullera s názvem OCD
Jiří Polášek
[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední