Produkty

Recenze a hodnocení produktů

Seznam recenzí:

[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední
Pořadí:   Den publikování    Název produktu    Výrobce    Autor    Kategorie 
Widara - Theremin - distant voices6.4.2013 Widara - Theremin - distant voices ( Efekty)
Zjednodušená verze thereminu od Widara effects
Jiří Polášek
Vox - VR30 reverb18.11.2007 Vox - VR30 reverb ( Zesilovače)
Když se mi do rukou dostalo tohle kombo, mihla se mi v hlavě jména Brian May a Beatles, která jsou s touto značkou spjata. Zároveň jsem si představil lampové vintage aparáty, což však byla chyba. VR30 je totiž z trochu jiného těsta.
Jiří Polášek
VH Relief - VHR-B13.1.2006 VH Relief - VHR-B1 ( Efekty)
Náhoda mi dopomohla k setkání s Vaškem Hudečkem v doprovodu Rudyho právě ve chvíli, kdy předváděl svůj výrobek ve Frýdecko-Místecké prodejně hudebních nástrojů Malina. Drze jsem se vetřel do hloučku a jelikož mě zvuk zaujal, domluvil jsem si zapůjčení VHR-B1 k recenzi.
Kamzi
VH Relief - Andy's Hidrive 66620.11.2007 VH Relief - Andy's Hidrive 666 ( Efekty)
Vašek Hudeček a jeho značka VHRelief se po úspěšné éře rackových produktů objevuje v oblasti kytarových krabiček a je jasné, že výrobky označené jako Andi's HI DRIVE 666 rozhodně vzbudí zájem u všech, kterým se dostane do rukou.
Jiří Polášek
VH Relief - Andy’s Drive 9922.3.2010 VH Relief - Andy’s Drive 99 ( Efekty)
Jedním ze tří aktuálních produktů VHReliefu je zkreslovač Andy’s Drive 99. Je to hodně netypický stompbox, jak na první pohled, tak tím co se skrývá vevnitř.
Jiří Polášek
Roland - Cube-6029.12.2006 Roland - Cube-60 ( Zesilovače)
Japonský Roland je firma s obrovským záběrem v oblasti moderních nástrojů a aparatur. Kromě klávesových nástrojů proniká i do oblasti elektrických kytar a je celkem zajímavé jakou volí strategii. Pro kytaristy totiž vyrábí, skoro jako jediná firma, kytarové syntezátory. Dalším produktem jsou malá kytarová komba, přičemž velkým aparaturám jako jsou full stacky se vyhýbá.
Jiří Polášek
Roland - Cube-80X20.3.2011 Roland - Cube-80X ( Zesilovače)
Celá řada komb Cube je charakteristická svým praktickým designem/nedesignem, spoustou funkcí, nabídkou efektů a modelovaných aparátů. V tuto chvíli je aktuální řada XL, nicméně testu byl podroben starší model Cube 80X
Jiří Polášek
Rockwell - Hi-gain valve dynamic 60-0515.3.2006 Rockwell - Hi-gain valve dynamic 60-05 ( Zesilovače)
Aparáty Rockwell měly na hudebním veletrhu tento rok velký ohlas. Shodou náhod jsem měl možnost se setkat přímo s jejich stvořitelem Honzou Vladykou, pro kterého není problém odjet prezentovat svůj výrobek klidně pár stovek kilometrů.
Infernal
Rocktron - Metal Planet28.12.2006 Rocktron - Metal Planet ( Efekty)
Už jste vyzkoušeli všechny dostupné distortiony na trhu a žádný vám nevyhovuje? Metal Planet je relativně novým přírůstkem do rodiny zkreslovačů, tak se nebojte zprznit s ním ladné křivky sinusového signálu…
Jiří Polášek
Rocktron - Deep Blue29.12.2006 Rocktron - Deep Blue ( Efekty)
Nevím jestli věta „modrá je dobrá“ zlidovělo i v jiných strátech než v České republice, každopádně se tahle barva asi hodně líbila konstruktérům Rocktronu, protože jiné vysvětlení pro název této krabičky neznám.
Jiří Polášek
M-Audio - Black Box16.12.2005 M-Audio - Black Box ( Efekty)
M-audio je firma dostatečně známá produkcí zařízení pro studia, nahrávaní apod., takže mezi její produkcí najdeme mikrofony, kontroléry, reprobedny... Blackbox však vybočuje z řady produktů, na které je člověk u M-audia zvyklý.
Infernal
M-Audio - Jam Lab13.12.2005 M-Audio - Jam Lab ( Efekty)
Jednoduchá mrňavá externí zvuková karta, ke které se stačí připojit a můžete hrát...
Infernal
Line 6 - Uber Metal (Tonecore série)30.12.2006 Line 6 - Uber Metal (Tonecore série) ( Efekty)
Zkreslovací krabička a chorus z ToneCore řady...
Jiří Polášek
Line 6 - POD XT PRO28.12.2006 Line 6 - POD XT PRO ( Efekty)
Ze sixlajní linky už sjela třetí generace z rodinky PODů. Po PODu 1 a 2 je tu POD XT.
Jiří Polášek
Line 6 - POD PRO18.11.2007 Line 6 - POD PRO ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Line 6 - HD75 (Spider II)7.10.2006 Line 6 - HD75 (Spider II) ( Zesilovače)
Co se dá očekávat od téměř nejlevnější kytarové hlavy na trhu ? Za málo peněz hodně muziky, anebo, jak už to bývá, bude někde háček ?
Jiří Polášek
Line 6 - AM45.1.2007 Line 6 - AM4 ( Efekty)
Elektronkový zesilovač s jedním kanálem a minimem korekcí, reedice vintage aparátu - něco takového by mě u „Sixlajnů“ velmi překvapilo. Naopak „nějaký „ Amp Modeler mě v tomto ohledu nechává chladným, jako bych počítal s tím, že dříve či později s něčím takovým stejně Line 6 vyrukuje.
Jiří Polášek
Hughes and Kettner - Matrix 10016.3.2007 Hughes and Kettner - Matrix 100 ( Zesilovače)
Matrix 100 je solid state zesilovač od německých Hughes@Kettner, který poskytuje výkon 100W, umí namodelovat čtyři kanály s rozdílným typem zvuků a nabízí několik digitálních efektů.
Jiří Polášek
Hughes and Kettner - Warp 21211.1.2006 Hughes and Kettner - Warp 212 ( Zesilovače)
Dvoukanálové kombo určené především pro podladěné kytary a sedmistrunky.
Infernal
Hughes and Kettner - Triamp MKII26.11.2005 Hughes and Kettner - Triamp MKII ( Zesilovače)
Lampový troj-zesilovač v nejvyšší třídě s plnou výbavou...
Infernal
[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední