Produkty

Recenze a hodnocení produktů

Seznam recenzí:

[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední
Pořadí:   Den publikování    Název produktu    Výrobce    Autor    Kategorie 
ESH - Twin Fifty14.7.2010 ESH - Twin Fifty ( Zesilovače)
Jistě jste v poslední době zaznamenali, že cena některých lampových aparátů klesla na velmi přijatelnou mez. Místo třiceti, čtyřiceti tisíc se tu vyrojilo hned několik aparátů, které se vešly do dvaceti tisíc s skoro atakovaly desetitisícovou hranici. Ani Jim Marshall však neztrácí čas a reaguje na požadavky trhu novou sérií, ve které najdete celolampové aparáty za velmi přijatelné ceny.
Jiří Polášek
Hughes and Kettner - Matrix 10016.3.2007 Hughes and Kettner - Matrix 100 ( Zesilovače)
Matrix 100 je solid state zesilovač od německých Hughes@Kettner, který poskytuje výkon 100W, umí namodelovat čtyři kanály s rozdílným typem zvuků a nabízí několik digitálních efektů.
Jiří Polášek
Hughes and Kettner - Warp 21211.1.2006 Hughes and Kettner - Warp 212 ( Zesilovače)
Dvoukanálové kombo určené především pro podladěné kytary a sedmistrunky.
Infernal
Hughes and Kettner - Triamp MKII26.11.2005 Hughes and Kettner - Triamp MKII ( Zesilovače)
Lampový troj-zesilovač v nejvyšší třídě s plnou výbavou...
Infernal
Rockwell - Hi-gain valve dynamic 60-0515.3.2006 Rockwell - Hi-gain valve dynamic 60-05 ( Zesilovače)
Aparáty Rockwell měly na hudebním veletrhu tento rok velký ohlas. Shodou náhod jsem měl možnost se setkat přímo s jejich stvořitelem Honzou Vladykou, pro kterého není problém odjet prezentovat svůj výrobek klidně pár stovek kilometrů.
Infernal
Carvin - SX2009.1.2007 Carvin - SX200 ( Zesilovače)
Člověk je většinou zvyklý na to, že výrobci se snaží svoje zboží alespoň malinko přecenit a vychválit. Co se týče výkonu hudebních aparatur, tam to platí také, ne-li ještě ve větší míře. Už jsme si na to časem zvykli, proto člověka příjemně překvapí, pokud zjistí, že parametry udávané výrobcem souhlasí nebo jsou ještě lepší.
Jiří Polášek
Line 6 - HD75 (Spider II)7.10.2006 Line 6 - HD75 (Spider II) ( Zesilovače)
Co se dá očekávat od téměř nejlevnější kytarové hlavy na trhu ? Za málo peněz hodně muziky, anebo, jak už to bývá, bude někde háček ?
Jiří Polášek
Roland - Cube-6029.12.2006 Roland - Cube-60 ( Zesilovače)
Japonský Roland je firma s obrovským záběrem v oblasti moderních nástrojů a aparatur. Kromě klávesových nástrojů proniká i do oblasti elektrických kytar a je celkem zajímavé jakou volí strategii. Pro kytaristy totiž vyrábí, skoro jako jediná firma, kytarové syntezátory. Dalším produktem jsou malá kytarová komba, přičemž velkým aparaturám jako jsou full stacky se vyhýbá.
Jiří Polášek
Vox - VR30 reverb18.11.2007 Vox - VR30 reverb ( Zesilovače)
Když se mi do rukou dostalo tohle kombo, mihla se mi v hlavě jména Brian May a Beatles, která jsou s touto značkou spjata. Zároveň jsem si představil lampové vintage aparáty, což však byla chyba. VR30 je totiž z trochu jiného těsta.
Jiří Polášek
Blackheart Engineering - BH15h handsome devil17.6.2010 Blackheart Engineering - BH15h handsome devil ( Zesilovače)
Celolampový jednokanálový zesilovač – i takto by mohl vypadat popis aparátu BlackHeart BH15H. Myslím ale, že si zaslouží mnohem větší komentář.
Jiří Polášek
Roland - Cube-80X20.3.2011 Roland - Cube-80X ( Zesilovače)
Celá řada komb Cube je charakteristická svým praktickým designem/nedesignem, spoustou funkcí, nabídkou efektů a modelovaných aparátů. V tuto chvíli je aktuální řada XL, nicméně testu byl podroben starší model Cube 80X
Jiří Polášek
B.C.Rich - Jr. V (NT )18.11.2007 B.C.Rich - Jr. V (NT ) ( Kytary elektrické)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Fokus-H - Strat S-S-H Trd22.11.2009 Fokus-H - Strat S-S-H Trd ( Kytary elektrické)
Všechno je jednou poprvé a tak i já po několika letech testování držím v ruce Stratocastera. Po všech těch testech BCRich, Jackson, Moser a podobných extravagantních kytar, nebo alespoň různých superstratů, mám před sebou model, který pan Fender vymyslel už někdy před šedesáti lety a vymyslel ho tak dobře, že se stále vyrábějí nejen původní modely, ale zároveň celý kytarový svět stále kopíruje to, co již bylo jednou tak geniálně vymyšleno.
Jiří Polášek
M-Audio - Black Box16.12.2005 M-Audio - Black Box ( Efekty)
M-audio je firma dostatečně známá produkcí zařízení pro studia, nahrávaní apod., takže mezi její produkcí najdeme mikrofony, kontroléry, reprobedny... Blackbox však vybočuje z řady produktů, na které je člověk u M-audia zvyklý.
Infernal
Digitech - RP5013.1.2007 Digitech - RP50 ( Efekty)
To, že při konstruování efektů je důležitá jasná koncepce jsou si jistě dobře vědomi u DigiTechu. Je to vidět na řadě efektů s označením RP. Zatímco základ zůstává stejný, mění se ovládací prvky a funkčnost přístroje je ovlivněna zaměřením na konkrétní skupinu kytaristů, u kterých je předpoklad, že si efekt pořídí.
Jiří Polášek
Electro-Harmonix - Big Muff Pi22.5.2010 Electro-Harmonix - Big Muff Pi ( Efekty)
Big Muff od firmy Electro Harmonix je legendární zkreslovadlo, jehož různé verze nás provázejí kytarovým světem už od 70. Let minulého století a je možné je najít na pedalboardech takových jmen, jakými jsou třeba David Gilmour, Carlos Santana, Jack White, John Frusciante, nebo třeba metalová stálice Korn. V této recenzi se zaměřím na jeden ze současných modelů, konkrétně základní americký Big Muff Pi.
Honza Čapek
Line 6 - Uber Metal (Tonecore série)30.12.2006 Line 6 - Uber Metal (Tonecore série) ( Efekty)
Zkreslovací krabička a chorus z ToneCore řady...
Jiří Polášek
Digitech - GNX323.12.2006 Digitech - GNX3 ( Efekty)
Vždy, když jsem si sám pro sebe porovnával různé kytarové procesory a následně vybral nějakého favorita, musel jsem následně konstatovat, že je to sice celkový vítěz, ale přece jen mu chybí - třeba jen nějaká drobnost - kterou disponují jeho konkurenti. U Digitechu GNX3 už jsem však tenhle pocit nezažil.....
Jiří Polášek
Digitech - Genesis318.11.2007 Digitech - Genesis3 ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Digitech - GNX30003.4.2006 Digitech - GNX3000 ( Efekty)
Opravdu výkonná pracovní stanice, která kytaristům poskytne vše, na co si vzpomenou…
Jiří Polášek
[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední