Produkty

Recenze a hodnocení produktů

Seznam recenzí:

[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední
Pořadí:   Den publikování    Název produktu    Výrobce    Autor    Kategorie 
Line 6 - AM45.1.2007 Line 6 - AM4 ( Efekty)
Elektronkový zesilovač s jedním kanálem a minimem korekcí, reedice vintage aparátu - něco takového by mě u „Sixlajnů“ velmi překvapilo. Naopak „nějaký „ Amp Modeler mě v tomto ohledu nechává chladným, jako bych počítal s tím, že dříve či později s něčím takovým stejně Line 6 vyrukuje.
Jiří Polášek
VH Relief - Andy's Hidrive 66620.11.2007 VH Relief - Andy's Hidrive 666 ( Efekty)
Vašek Hudeček a jeho značka VHRelief se po úspěšné éře rackových produktů objevuje v oblasti kytarových krabiček a je jasné, že výrobky označené jako Andi's HI DRIVE 666 rozhodně vzbudí zájem u všech, kterým se dostane do rukou.
Jiří Polášek
VH Relief - Andy’s Drive 9922.3.2010 VH Relief - Andy’s Drive 99 ( Efekty)
Jedním ze tří aktuálních produktů VHReliefu je zkreslovač Andy’s Drive 99. Je to hodně netypický stompbox, jak na první pohled, tak tím co se skrývá vevnitř.
Jiří Polášek
Blackheart Engineering - BH15h handsome devil17.6.2010 Blackheart Engineering - BH15h handsome devil ( Zesilovače)
Celolampový jednokanálový zesilovač – i takto by mohl vypadat popis aparátu BlackHeart BH15H. Myslím ale, že si zaslouží mnohem větší komentář.
Jiří Polášek
Electro-Harmonix - Big Muff Pi22.5.2010 Electro-Harmonix - Big Muff Pi ( Efekty)
Big Muff od firmy Electro Harmonix je legendární zkreslovadlo, jehož různé verze nás provázejí kytarovým světem už od 70. Let minulého století a je možné je najít na pedalboardech takových jmen, jakými jsou třeba David Gilmour, Carlos Santana, Jack White, John Frusciante, nebo třeba metalová stálice Korn. V této recenzi se zaměřím na jeden ze současných modelů, konkrétně základní americký Big Muff Pi.
Honza Čapek
M-Audio - Black Box16.12.2005 M-Audio - Black Box ( Efekty)
M-audio je firma dostatečně známá produkcí zařízení pro studia, nahrávaní apod., takže mezi její produkcí najdeme mikrofony, kontroléry, reprobedny... Blackbox však vybočuje z řady produktů, na které je člověk u M-audia zvyklý.
Infernal
AMT electronics - California Sound4.7.2010 AMT electronics - California Sound ( Efekty)

Slunná Kalifornie ve mně evokuje pocit poflakování se někde u baru a brnkání nějakých funky rytmů na kytaru. Nevím kde jsem ten pocit vzal, nicméně zvuk tohoto á.em.té.čka je někde trošku jinde... ale pořád v Americe :-)

Jiří Polášek
Fulltone - Clyde Standard24.4.2010 Fulltone - Clyde Standard ( Efekty)
Na českém trhu se objevilo několik produktů Michaela Fullera a jeho firmy Fulltone. K testu se mi dostalo jedno z kvákadel, které v nabídce firmy Fulltone naleznete. Jedná se o jednodušší typ z obou kvákadel : standard Wah.
Jiří Polášek
Dunlop - Crybaby DB-01 Dimebag Signature25.11.2006 Dunlop - Crybaby DB-01 Dimebag Signature ( Efekty)
Osobitý design, solidní konstrukce, výborný zvuk, slavná značka a navíc signovaná série…přídomky, které by chtěl mít každý výrobek.
Jiří Polášek
Roland - Cube-6029.12.2006 Roland - Cube-60 ( Zesilovače)
Japonský Roland je firma s obrovským záběrem v oblasti moderních nástrojů a aparatur. Kromě klávesových nástrojů proniká i do oblasti elektrických kytar a je celkem zajímavé jakou volí strategii. Pro kytaristy totiž vyrábí, skoro jako jediná firma, kytarové syntezátory. Dalším produktem jsou malá kytarová komba, přičemž velkým aparaturám jako jsou full stacky se vyhýbá.
Jiří Polášek
Roland - Cube-80X20.3.2011 Roland - Cube-80X ( Zesilovače)
Celá řada komb Cube je charakteristická svým praktickým designem/nedesignem, spoustou funkcí, nabídkou efektů a modelovaných aparátů. V tuto chvíli je aktuální řada XL, nicméně testu byl podroben starší model Cube 80X
Jiří Polášek
Rocktron - Deep Blue29.12.2006 Rocktron - Deep Blue ( Efekty)
Nevím jestli věta „modrá je dobrá“ zlidovělo i v jiných strátech než v České republice, každopádně se tahle barva asi hodně líbila konstruktérům Rocktronu, protože jiné vysvětlení pro název této krabičky neznám.
Jiří Polášek
Digitech - DigiVerb27.5.2010 Digitech - DigiVerb ( Efekty)
Jak již název napovídá, jde o digitální reverb z dílny světoznámé firmy Digitech, konkrétně Digiverb spadá do série pedálů „X-SERIES“. Pedál nabízí sedm rozmanitých zvukových módů, stereo výstup a firemní CIT Cabinet Modeling pro bezproblémové zapojení pedálu přímo do mixu, či do nahrávacího zařízení. Napájení je možné jak baterií, tak 9V adaptérem s proudem min. 300mA.
Honza Čapek
AMT electronics - DistStation20.7.2010 AMT electronics - DistStation ( Efekty)
Diststation je velice univerzální krabička, která má kytaristy čím překvapit. Na malou krabičku totiž disponuje relativně velkými zvukovými možnostmi.
Jiří Polášek
Digitech - Genesis318.11.2007 Digitech - Genesis3 ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Digitech - GNX323.12.2006 Digitech - GNX3 ( Efekty)
Vždy, když jsem si sám pro sebe porovnával různé kytarové procesory a následně vybral nějakého favorita, musel jsem následně konstatovat, že je to sice celkový vítěz, ale přece jen mu chybí - třeba jen nějaká drobnost - kterou disponují jeho konkurenti. U Digitechu GNX3 už jsem však tenhle pocit nezažil.....
Jiří Polášek
Digitech - GNX30003.4.2006 Digitech - GNX3000 ( Efekty)
Opravdu výkonná pracovní stanice, která kytaristům poskytne vše, na co si vzpomenou…
Jiří Polášek
Line 6 - HD75 (Spider II)7.10.2006 Line 6 - HD75 (Spider II) ( Zesilovače)
Co se dá očekávat od téměř nejlevnější kytarové hlavy na trhu ? Za málo peněz hodně muziky, anebo, jak už to bývá, bude někde háček ?
Jiří Polášek
Rockwell - Hi-gain valve dynamic 60-0515.3.2006 Rockwell - Hi-gain valve dynamic 60-05 ( Zesilovače)
Aparáty Rockwell měly na hudebním veletrhu tento rok velký ohlas. Shodou náhod jsem měl možnost se setkat přímo s jejich stvořitelem Honzou Vladykou, pro kterého není problém odjet prezentovat svůj výrobek klidně pár stovek kilometrů.
Infernal
M-Audio - Jam Lab13.12.2005 M-Audio - Jam Lab ( Efekty)
Jednoduchá mrňavá externí zvuková karta, ke které se stačí připojit a můžete hrát...
Infernal
[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední