Produkty

Recenze a hodnocení produktů

Seznam recenzí:

[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední
Pořadí:   Den publikování    Název produktu    Výrobce    Autor    Kategorie 
AMT electronics - California Sound4.7.2010 AMT electronics - California Sound ( Efekty)

Slunná Kalifornie ve mně evokuje pocit poflakování se někde u baru a brnkání nějakých funky rytmů na kytaru. Nevím kde jsem ten pocit vzal, nicméně zvuk tohoto á.em.té.čka je někde trošku jinde... ale pořád v Americe :-)

Jiří Polášek
AMT electronics - DistStation20.7.2010 AMT electronics - DistStation ( Efekty)
Diststation je velice univerzální krabička, která má kytaristy čím překvapit. Na malou krabičku totiž disponuje relativně velkými zvukovými možnostmi.
Jiří Polášek
B.C.Rich - Jr. V (NT )18.11.2007 B.C.Rich - Jr. V (NT ) ( Kytary elektrické)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Bayger effects - PS 6 switch system8.5.2010 Bayger effects - PS 6 switch system ( Efekty)
Už jste si někdy řekli „ty vole, přesně tohle jsem potřeboval“? Určitě ano. Člověk buď hledá nějakou primitivní drobnost nebo složité řešení a mnohdy prostě ne a ne narazit na výrobek, který by velmi jednoduše splňoval jeho představy. A pak najednou to přijde... Po spoustě času stráveném hledáním objevíte přesně to, co už tak dlouho potřebuje a marně hledáte.
Jiří Polášek
BBE Sound - Sonic Stomp21.5.2010 BBE Sound - Sonic Stomp ( Efekty)
Sonic Maximizer patří do zvláštní kategorie (nejen kytarových) efektů. Jeho úkolem není ani zkreslení, ani modulace ani dozvuk. Zjednodušeně : maximizér pracuje s dynamikou a s frekvencemi. Obecně se dá říct, že původní signál zvýrazní a pocitově především „oživí“.
Jiří Polášek
Blackheart Engineering - BH15h handsome devil17.6.2010 Blackheart Engineering - BH15h handsome devil ( Zesilovače)
Celolampový jednokanálový zesilovač – i takto by mohl vypadat popis aparátu BlackHeart BH15H. Myslím ale, že si zaslouží mnohem větší komentář.
Jiří Polášek
Boss - PW-1026.12.2006 Boss - PW-10 ( Efekty)
Vymyslet dneska nějaký opravdu originální doplněk pro elektrickou kytaru je nemožné. Myslel jsem si to dlouho, ale firma Boss mě přesvědčila o opaku. Její „virtuální kvákadlo" PW-10 využívající firemní modelingové technologie COSM, totiž nemá mezi produkty ostatních firem obdoby, a to ať už to beru po stránce zvukové, nebo po stránce celkové koncepce.
Jiří Polášek
BSM - RM Ambassador18.11.2007 BSM - RM Ambassador ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Carvin - SX2009.1.2007 Carvin - SX200 ( Zesilovače)
Člověk je většinou zvyklý na to, že výrobci se snaží svoje zboží alespoň malinko přecenit a vychválit. Co se týče výkonu hudebních aparatur, tam to platí také, ne-li ještě ve větší míře. Už jsme si na to časem zvykli, proto člověka příjemně překvapí, pokud zjistí, že parametry udávané výrobcem souhlasí nebo jsou ještě lepší.
Jiří Polášek
Digitech - RP5013.1.2007 Digitech - RP50 ( Efekty)
To, že při konstruování efektů je důležitá jasná koncepce jsou si jistě dobře vědomi u DigiTechu. Je to vidět na řadě efektů s označením RP. Zatímco základ zůstává stejný, mění se ovládací prvky a funkčnost přístroje je ovlivněna zaměřením na konkrétní skupinu kytaristů, u kterých je předpoklad, že si efekt pořídí.
Jiří Polášek
Digitech - GNX323.12.2006 Digitech - GNX3 ( Efekty)
Vždy, když jsem si sám pro sebe porovnával různé kytarové procesory a následně vybral nějakého favorita, musel jsem následně konstatovat, že je to sice celkový vítěz, ale přece jen mu chybí - třeba jen nějaká drobnost - kterou disponují jeho konkurenti. U Digitechu GNX3 už jsem však tenhle pocit nezažil.....
Jiří Polášek
Digitech - Genesis318.11.2007 Digitech - Genesis3 ( Efekty)
Většina tvarů kytar B.C.Rich pochází z hlav zaměstnanců firmy. Jinak je tomu u “véček”, jejichž historie je o nějaký ten pátek delší. Jak tedy vypadají „šipovky“ v podání B.C Rich ?
Jiří Polášek
Digitech - GNX30003.4.2006 Digitech - GNX3000 ( Efekty)
Opravdu výkonná pracovní stanice, která kytaristům poskytne vše, na co si vzpomenou…
Jiří Polášek
Digitech - DigiVerb27.5.2010 Digitech - DigiVerb ( Efekty)
Jak již název napovídá, jde o digitální reverb z dílny světoznámé firmy Digitech, konkrétně Digiverb spadá do série pedálů „X-SERIES“. Pedál nabízí sedm rozmanitých zvukových módů, stereo výstup a firemní CIT Cabinet Modeling pro bezproblémové zapojení pedálu přímo do mixu, či do nahrávacího zařízení. Napájení je možné jak baterií, tak 9V adaptérem s proudem min. 300mA.
Honza Čapek
Digitech - The Weapon (artist série)31.12.2006 Digitech - The Weapon (artist série) ( Efekty)
Na vývoji této krabice se aktivně podílel kytarista Disturbed - Dan Donegan. S jeho pomocí vložili inženýři Digitechu do krabičky několik charakteristických zvuků, které by vám při poslechu písní Disturbed neměly uniknout...
Jiří Polášek
Dunlop - Crybaby DB-01 Dimebag Signature25.11.2006 Dunlop - Crybaby DB-01 Dimebag Signature ( Efekty)
Osobitý design, solidní konstrukce, výborný zvuk, slavná značka a navíc signovaná série…přídomky, které by chtěl mít každý výrobek.
Jiří Polášek
Dunlop - MXR ZW38 Zakk Wylde black label28.11.2010 Dunlop - MXR ZW38 Zakk Wylde black label ( Efekty)
Krabičky MXR se mi líbí čím dál, tím víc. Proti všem Bossům, Hardwirům, Fulltonům a kdoví čemu všemu ještě, jsou úžasně kompaktní. Jsou krásně lehké a přitom je vidět a cítit, že je to prostě odolné kovové šasi navíc velmi malých rozměrů, takže ideální pro začlenění do pedalboardu.
Jiří Polášek
Electro-Harmonix - Big Muff Pi22.5.2010 Electro-Harmonix - Big Muff Pi ( Efekty)
Big Muff od firmy Electro Harmonix je legendární zkreslovadlo, jehož různé verze nás provázejí kytarovým světem už od 70. Let minulého století a je možné je najít na pedalboardech takových jmen, jakými jsou třeba David Gilmour, Carlos Santana, Jack White, John Frusciante, nebo třeba metalová stálice Korn. V této recenzi se zaměřím na jeden ze současných modelů, konkrétně základní americký Big Muff Pi.
Honza Čapek
ESH - Twin Fifty14.7.2010 ESH - Twin Fifty ( Zesilovače)
Jistě jste v poslední době zaznamenali, že cena některých lampových aparátů klesla na velmi přijatelnou mez. Místo třiceti, čtyřiceti tisíc se tu vyrojilo hned několik aparátů, které se vešly do dvaceti tisíc s skoro atakovaly desetitisícovou hranici. Ani Jim Marshall však neztrácí čas a reaguje na požadavky trhu novou sérií, ve které najdete celolampové aparáty za velmi přijatelné ceny.
Jiří Polášek
Fokus-H - Strat S-S-H Trd22.11.2009 Fokus-H - Strat S-S-H Trd ( Kytary elektrické)
Všechno je jednou poprvé a tak i já po několika letech testování držím v ruce Stratocastera. Po všech těch testech BCRich, Jackson, Moser a podobných extravagantních kytar, nebo alespoň různých superstratů, mám před sebou model, který pan Fender vymyslel už někdy před šedesáti lety a vymyslel ho tak dobře, že se stále vyrábějí nejen původní modely, ale zároveň celý kytarový svět stále kopíruje to, co již bylo jednou tak geniálně vymyšleno.
Jiří Polášek
[1..20 / 44] Strana:  1   2  3 | Všechny | Poslední